Hungry Hungary

2013.11.21. 17:40

El kell, hogy keseritsek mindenkit, nem mindenki tudja, hogy Magyarorszag a vilag kozepe, es jobban teljesit, mint 8-10-20-30 eve….a nagy atlagnak goze sincs, honnan jottem, ez gyakran nagyon vicces szituaciokat eredmenyez. Gondoltam, megosztom veletek, eddig miket hallottam vissza innen-onnan, ugyanis mindig megkerdezik, nemet vagyok-e (szoval, nem is hunglishul nyomom, jeeee….meg az akcentusom is multikulti!)

-Honnan jottel, Magyarorszag? Aha…az India, igaz?

-Magyarorszag? Az az orszag meg letezik? (Ezt nem tolem kerdeztek)

- Magyarorszag az melyik orszagban van?

-Ha te magyar vagy akkor neked hogy van voros hajad? (ez a kerdes mindent vitt.)

-Aha, Magyarorszag! Akkor te beszelsz nemetul is, igaz? (Igen, beszelek, de magyarul is…igen, van olyan nyelv.)

-Hungary? Yes, I’m hungry as well, we should go to the canteen…So, where are you from? (KACKACKAC. A hungry Hungary viccet MINDENKI eljatssza. Az Agyam eldobom. NEM humoros.)

-Aha, Magyarorszag…akkor te holland vagy? Magyar? Az nem holland? Nem a hollandok mellett vagytok?

-Magyarorszag, az Europa?

-Ti komolyan EU tagallamok vagytok? Es dolgozhatsz itt vizum nelkul? Mik vannak…

-Ahh, Magyarorszag, SZIGET, VOLT, Balaton Sound, ti tudjatok, hogy kell partyzni, respect! (egy holland kollegatol)

-Tudom, hol van, Attila, a hun, meg aztan meg minden vilaghaboruban rossz helyen alltatok, voltak ott torokok, nemetek, osztrakok, oroszok... Puskast egyebkent nagyon tiszteljuk otthon! Ja, meg most akarom meg nezni Bela Tarrnak a 4 oras filmjet… (brazil kollega)

-Mi itt a szomszedban mindig azt hisszuk, milyen jo nektek, magyaroknak, de amit meseltel, rosszabb, mint ami nalunk megy…itt legalabb a politikusok probaljak tagadni, hogy korruptok! De nalatok meg ezek szerint azt sem…

Szoval....ezek alapjan nagyon buszke vagyok, hogy anno Andorratol Zambiaig benyalattak velem a foldrajzatlaszt, mert igy legalabb hozzavetolegesen vagom, ki honnan jott, es igy mindenki azt hiszi, milyen hudeokos vagyok...pedig nem :D A timelapse meg csak ugy bonusz, mert szerintem jol nez ki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koboldwhisky.blog.hu/api/trackback/id/tr505648259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.12.09. 16:38:33

Amikor nálam valaki benyomja az éhes poént, akkor fa arccal közlöm, hogy ez nagyon sértő volt és egyáltalán nem találom viccesnek. Utána meg baromi jót nevetek magamban amikor elnézést kér meg sajnálkozik, hogy ezt ő nem is akarta. Ha nagyon szemét napom van akkor még szívatom kicsit.
süti beállítások módosítása