Nem szeretem az esot...

2014.02.25. 18:21

 Az itteni ido sajatossaga, hogy az eso akkor esik, mikor en munkaba megyek/munkabol jovok/vasarolni mennek/elmennek setalni. Komolyan nem tudom elhinni, hogy itt valahogy az idojaras az en kimozdulasomhoz igazitja magat…jo, lehet persze mondani, hogy itt mindig esik, de egyebkent nem! Csak mikor en szeretnek valahova menni…ilyen ez az Irorszag…de lassan kezdek asszimilalodni, mar nem zavar, ha bakancsban/sportcipoben ES elegans kosztumben/ruhaban megyek dolgozni, valahogy el kell jutnom ugyanis a munkahelyemre, es az esoben csak nem fogok magassarkuban, felcipoben tipegni…jo, sosem fogok tudni teljesen asszimilalodni, ahhoz ugyanis a susogoslepukkantmelegito+5kilosmink+puffancshaj kombo kellene, es erre nem vagyok kepes, fizikai fajdalmat okozna, de na…kozel jarok. :D

Dublinban megmondtak, hogy mar az acccccentusom is corki, amit kikertem magamnak, itt meg kozoltek, hogy ir fejem van, szoval majd St. Patrick’s dayen akar fel is vonulhatnek mint oslakos :D Egyebirant nem olyan rossz ez a telefonrol posztolas, csak nagyon lasssuuuuu es unalmas. Az ir gyorsasagot jellemzi, hogy szoltam nekik, hogy kene internyet ASAP . Na mar most, az ASAP azt jelenti, hogy AS SLOW AS POSSIBLE. Ugyanis febr. 24-en mondtak, hogy jonnek bekotni a telefonvonalat marcius 6-an. Aztan akkor majd adnak idopontot, amikor a varazsdobozt (router) felszerelik, az olyan ujabb 2 het. Imadom az eircomot. Raadasul a leggyorsabb internyet itt ebben az utcaban 24 mbps, de a kedves kollegak azt mondtak, ne hisztizzek, mert az atlag ahol ok laknak “videken” (vicces, mert Cork is maga videk, de van ennel videkebb is ezek szerint) a 12 mbps az a max. hat ez tok jo, csak ez az en nyomoromon nem segit :D Ja, hogy kicsit most igy sokat panaszkodtam? Ez csak azert van , mert az utobbi napokban elaztam parszor, es kicsi lelkem nehezen viseli a cuppogo cipok hangjat – foleg, ha az enyem az, amelyik cuppog.

Egyebkent tovabbra is rozsaszinkod meg minden a munkahelyemet illetoleg, szeretek itt lenni, bar total mas, mint ami otthon volt, olyan ugysem lesz soha, de azert szeretem J lassan be is indulnak a dolgok, hivogatjak be az emberkeimet, szoval, lesz meg itt SZIGET-jegy :D

Ugyanis iden azt tervezem, hogy kedves csaladom jon aprilis idusan, oszt’ akkor jol megnezzuk magunknak az orszagot, aztan valamikor majusban meg kijon draga baratosnem is (IGAZ?:)), es vegulis valamikor augusztusban hazakeveredek egy hetre SZIGETre, es talan meg egy hosszabb hetvegere atruccanok valahova, nem tudom…aztan ennyi az utazgatas iden, nem nagyon fogok raerni, foleg, hogy most mar kerteszkedem ezerrel!

A bejegyzés trackback címe:

https://koboldwhisky.blog.hu/api/trackback/id/tr705832676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása